Despre Hotel Savoy

foto hotel savoy

Hotel Savoy in cateva cuvinte

Hotel Savoy Timisoara, bar si restaurant, clasificat cu patru stele este alegerea optima, atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turistii aflati in tranzit. Oferim servicii hoteliere intr-un ambient placut, elegant si rafinat. Bunul gust si confortul sunt de fapt trasaturi definitorii pentru acest hotel. Situat in centrul orasului Timisoara, Hotel Savoy imbina eficient luxul si functionalitatea, o combinatie perfecta si realizata intr-o maniera atat de armonioasa incat clientii sa revina cu mare interes si incredere, indiferent ca au fost turisti, oameni de afaceri sau nu au dorit decat clipe de destindere intr-un bar select sau restaurant deosebit.

Calitatea serviciilor este cartea de vizita ce ne recomanda in fata celor mai exigenti clienti. La Hotel Savoy din Timisoara veti fi intotdeauna bineveniti, iar spatiul oferit va surprinde intotdeauna prin eleganta, iar in acelasi timp va puteti relaxa la bar sau la restaurant.

Hotel Savoy a fost construit in 1935 si intotdeauna a avut un aer de exclusivitate, fiind pentru Timisoara un punct de reper in ceea ce priveste rafinamentul. Restaurarea si amenajarea acestui hotel s-au facut tinand cont de linia arhitecturala traditionala si plina de un farmec aparte. Aici gasiti camere restaurate si amenajate cu pricepere si bun gust. Stilul art-deco din interior si amenajarile camerelor de oaspeti denota un aer atat modern si fantezist, cat si vechi si aparte, incarcat de istorie si romantism.

Originalitatea si eleganta constructiei Hotel Savoy din Timisoara sunt trasaturi definitorii, ele domina toata zona din punct de vedere arhitectural. La decoratiuni s-au folosit palete de culori calde, care reflecta bun gust si atrag atentia asupra stilului rafinat si sofisticat in acelasi timp.

Hotel Savoy Timisoara ofera o capacitate de cazare de 55 de camere, printre care doua garsoniere si doua apartamente, iar pentru clientii care nu fumeaza punem la dispozitie camere amenajate intr-un mod special. Toate spatiile noastre ofera linie telefonica, televiziune prin cablu, conexiune gratuita la internet, seif, aer conditionat si mini-bar.

Hotel Savoy inseamna deci nu doar un loc de cazare, ci si bar si restaurant de prima clasa.


buton rezervare    buton


buton e-mail    facebook    google+ si Hotel Savoy Timisoara
TripAdviser Hotel Savoy Timisoara


timisoara de vizitatView Larger Map

Photos: Hotel Savoy Timisoara