+40.256.249.900       contact@hotelsavoytimisoara.ro

Hotel, conference room and fun!

sala de conferinte

Facilitarea întâlnirilor de afaceri la hotel este deja un atribut indispensabil oricărui business în domeniul hotelier. Turismul mondial greu ar mai putea fi închipuit fără spații de cazare în care să nu existe cel puțin o sală de conferință, tocmai din necesitatea combinării diverselor componente ale vieții sociale de astăzi. Dacă ne referim la acest aspect, Hotel Savoy Timișoara pune la dispoziția oaspeților două săli de conferințe, de dimensiuni diferite și care pot fi obținute prin rezervare prealabilă.

Utilitatea sălilor de conferință de la un hotel rezidă din faptul că s-a schimbat însăși felul de a face afaceri la nivel mondial. Societatea contemporană este mult mai grăbită, mult mai determinată să îmbine plăcutul cu utilul, respectiv întâlnirile de afaceri într-un oraș sau centru turistic. De fapt, întâlnirile la hotel într-un oraș, ca Timișoara de exemplu, se fac în scopul de a întări legăturile dintre cei care participă la afaceri sau seminarii cu vizitarea orașului. Este unul din principiile practicate peste tot în lumea bună de a porni sau întări legăturile. Sau de a transmite idei, principiu de la care, iată, nu se abate nici Timișoara.

>>> Hotel Savoy Timișoara – două săli de conferințe

Fuziunea conference room, hotel și business

sala de conferinte la un hotel de luxNu mai există afacere hotelieră fără sală de conferințe așa cum nu mai există business fără componenta de socializare a participanților, fără noțiunile de meeting sau training. Recunoscuți pentru clasamentele lor de „cele mai cele”, cei de la GAYOT au făcut și o clasificare a celor mai bune hoteluri din punct de vedere al întâlnirilor de afaceri. Așa cum am spus, dacă nu are cel puțin o sală de conferințe, un hotel nu merită băgat în seamă!…

Dacă GAYOT pretinde o anumită eleganță stilului de a te întâlni sau a participa la conferințe, după cum ați observat din acest inedit „Top 10 Hoteluri – Săli de conferințe”, ar trebui să știți că există și alte moduri de a trata conceptul de „meeting room”, nu doar cele de lux rafinat de la Aspen Meadows Resort sau de dimensiuni impresionante, cum ar fi Centara Hotel și Bangkok Convention Centre.

Săli de conferințe absolut deosebite

sala de conferinta cu aparate de fitness

pentru conferentiari sportivi…

Atunci când ne gândim la „meeting room” ar trebui să vedem și altfel, nu doar niște săli sobre, cu mese reci și videoproiectoare.

De exemplu, cei de la Saatchi and Saatchi, din Bangkok, au introdus bicicletele și exercițiile de fitness în timpul întâlnirilor.

Să recunoaștem, ceva caracteristic asiaticilor dar și un concept de a fi altfel, pentru a atrage astfel mai mulți clienți la hotel.

meeting room in viziunea Google

Așa inteleg cei de la Google o sala de conferinte, de fapt e mai mult un meeting room deosebit de chic…

Într-o relativă dispoziție de a fi altfel, de a da ceva diferit propriilor angajați am putea introduce pe cei care preferă întâlnirile în stil neo-american dacă am putea spune astfel. Adică așa cum se pot vedea în Google’s Zurich HQ Office din Elveția. Să recunoaștem că, măcar în acest din urmă caz, imaginația n-a avut niciun fel de limită, cel puțin în privința stilului de a pune într-un cocktail ingenios noțiuna de hotel cu cea de sală e conferință.