Hotel Savoy Timisoara – prezentare

hotel savoy timisoara

Pe vremuri, pe la începutul anilor 40, în Timișoara a mai existat un hotel cu nume Savoy, situat pe actualul Bulevard al Republicii. Era un fel de frate mai mic al hotelului Carlton, acesta din urma existand si astazi sub un alt nume. Diferența însă între un hotel al anilor 40 din Timișoara cu unul al zilelor noastre este incomparabilă. Iar pentru a realiza ce înseamnă acest lucru, vă prezentăm o galerie de imagini cu Hotel Savoy din anii aceștia de început al mileniului trei. Si, de aemenea, o trecere în revistă a serviciilor oferite…

Ce trebuie să știi…

intrare hotel savoy timisoara

Situat la cateva minute de mers pe jos de Centrul Timisoarei si Catedrala Mitropolitana, Hotelul Savoy beneficiaza de una dintre cele mai bune amplasari in oras. Are 55 de camere decorate cu lux si rafinament, bun gust desăvârșit.

Este destinația ideală atât pentru turiști cât și pentru oamenii de afaceri. Mai mult, am putea spune că fiind situat în apropierea Campusului Universitar oferă cazare și cadrelor didactice care vin la Timișoara. fie din țară, fie din străinătate.

Hotel Savoy este din toate punctele de vedere un etalon al orașului. Pentru mai multe informații vizitați pagina de prezentare a hotelului.

sala conferinta

Aici sunt doua sali de conferinte, iar in tot hotelul internetul wi-fi este gratuit. Puteti consulta o lista completa cu serviciile oferite la Hotel Savoy Timisoara sau obtineti detalii despre facilitatile oferite la salile de conferinte din incinta.

camera dubla hotel savoy timisoara

Hotel Savoy pune la dispoziția oaspeților săi camere simple, duble… Mai mult, sunt oferite și două garsoniere și un apartament. Informații complete, precum și expuneri panoramice ale camerelor de hotel putetti vedea la secțiunea dedicată special acestui aspect, respectiv camere de hotel…

bucatar-restaurant-savoy-timisoara

Fie că stați la noi în concediu, că ați poposit pentru un week-end, restaurantul hotelului vă oferă adevărate delicatese pregătite de bicătăresele noastre. Suntem de asemenea dornici să vă punem la dispoziție spațiul nostru pentru evenimentele dvs deosebite, nunți, botezuri sau întâlniri de afaceri. Iar clipe de relaxare puteți petrece și la bar-ul din Hotel Savoy.

Puține hoteluri din România oferă oaspeților sala de fitness și sauna… iar în Timișoara este o raritate. Hotel Savoy vă invită să vă mențineți sănătatea prin exerciții fizice la propria sală de fitness, una dintre cele mai moderne din Timișoara. Apoi, la saună!

Sperăm că prin această prezentare a serviciilor oferite de Hotel Savoy v-am convins și în viitor să fim gazda dvs. exclusivă din Timișoara.

Rezervări online la Hotel Savoy Timișoara