Servicii hoteliere, cazare la Hotel Savoy

servicii oferite de hotel savoy timisoara

CAZARE

Capacitatea de cazare a hotelului este de 54 de camere, inclusiv doua garsoniere si doua apartamente. Toate spatiile de cazare ofera ca si facilitate accesul la urmatoarele servicii: linie telefonica directa, televiziune prin cablu, conexiune gratuita la internet, seif, aer conditionat, mini-bar. Fumatul este interzis in toate spatiile de cazare.

RECEPTIE

Receptie deschisa non-stop, camere nefumatori, seif, incalzire, camera bagaje, aer conditionat

SERVICII

Room service, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, schimb valutar, lustruire pantofi, inchirieri auto, birou de turism, fax/copiator, transfer de la/la aeroport (gratuit in intervalul orar 7:00-19:00 si in limita disponibilitatii)

INTERNET

Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.

PARCARE PRIVATA

Hotelul dispune de o  parcarea privata . Parcarea este oferita gratuit, in limita disponibilitatii.

SALA CONFERINTE

Întâlnirile de tipul seminariilor , conferinte, lansari de produse, vernisaje, cursuri de perfectionare sau a altor manifestari sunt asigurate prin salile de conferinta  dotate cu video proiector, ecran de proiectie, flipchart, acces internet.

RESTAURANT / BAR

Restaurantul va asteapta cu o larga varietate de retete proprii, este de asemenea renumit pentru preparatele sale clasice ale bucatariei internationale.

SAUNA

Sauna este realizata din lemn. In interiorul cabinei se aseaza un incalzitor electric acoperit cu pietre menit sa pastreze temperatura constanta. Un termostat extern regleaza temperatura, in timp ce un termometru si un higrometru intern masoara temperatura si umiditatea. In sauna temperatura ajunge la 80-90C si umiditate de 10-15%. Umiditatea poate fi crescuta stropind usor cu apa pietrele incinse.


buton rezervare    buton


buton e-mail    facebook    google+ si Hotel Savoy Timisoara
TripAdviser Hotel Savoy Timisoara


timisoara de vizitatView Larger Map

Fotografii din Hotel si din Timisoara