+40.256.249.900       contact@hotelsavoytimisoara.ro

Timișoara: UBER și un milion de pasageri

uber la hotel savoy timisoara

Spiritele s-au mai calmat după anunțul cu „Timișoara Capitală Culturală europeană 2012”, iar în consecință, după marcarea ca „epuizate” a turutor polemicilor, poate ar fi bine să evidențiem faptul că Timișoara se va dezvolta în ritm accelerat în următorii ani. Odată cu dezvoltarea businessului și a turismului, în mod evident și logic va fi un nou avânt al industriei hoteliere.

Domeniul HoReCa, așa cum mai este cunoscut acest sector va fi, cu siguranță, la Timișoara, unul dintre cele mai prolifice din România. Vor fi mai multe hoteluri dar, poate mai important, cele actuale se vor dezvolta și moderniza. În ceea ce privește Hotel Savoy, el s-a înscris deja în trendul ascendent al orașului.

UBER vine la Timișoara

Renumita companie americană UBER, care oferă alternative la sistemul tradițional de taxi, iată, își va face intrarea pe piața de taximetrie din Timișoara. Aceasta se va întâmpla în următoarele zile, după cum s-a anunțat în mediul online despre UBER și planurile de viitor

Ce înseamnă UBER pentru Timișoara? Simplu: servicii fixe și stabile pentru clienții din oraș sau cei care sunt oaspeții hotelurilor, un plus de predictibilitate acestui sector atât de controversat cum este cel din sfera de taxi.

Conform Nicoletei Schroeder, șefa operațiunilor din România, cea care a anunțat venirea UBER la Timișoara, sunt pregătite deja noutăți în sistemul de plată. Managerul promite transparență toatlă, iar pe clienți îi asigură că vor ști exact cât vor avea de plătit, din punctul A în B. Deci, o veste bună pentru toți cei ce vor veni la Hotel Savoy Timișoara: un taxi fără costuri ascunse!

De remarcat, se pare că va fi introdus și un nou tip de serviciu, respectiv UBER pentru companii…

Peste un milion de pasageri cu avionul

Merită să evidențiem în acest text una din previziunile șefului de la „Aeroportul Traian Vuia Timișoara”, Daniel Idolu, care estima că până la sfârșitul anului vor fi înregistrați peste un milion de pasageri în cursele cursele aeriene de la acest aeroport. Informația este deosebită, pentru că totul se traduce de fapt prin trafic, transfer de bani, transport de marfă și de pasageri, oaspeți la hotel, într-un cuvânt dezvoltarea orașului.

De la 1 octombrie, de pe aeroportul din Timișoara vor decola curse interne spre Iași și Cluj. Este unul din elementele care lipseau capitalei Banatului, orașul nostru fiind al treilea din țară ca mărime după numărul de locuitori, între Timișoara (319.279 de locuitori) și Cluj (324.576) fiind de fapt o diferență minimă, conform datelor de la ultimul recensământ.

Deci, prin intermediul zborurilor cu avionul, Timișoara va fi mult mai ușor de vizitat, atât în scopuri turistice cât și pentru mediul de business. Cursele de avion vor fi zilnice, operate de compania „Blue Air”.